Találékonyság

Ilyen egyszerű párhuzamos univerzumot találni

Egy oregoni fiú a videón önmagával labdázik. Trükk, optikai illúzió vagy tényleg megtalálta önmagát egy másik dimenzióban?

2016.04.06 08:12ma.hu

Optikai illúziót alkotott egy oregoni diák. Egy pattogó labda, egy tükör és valószínűleg a technikás kamerázás következtében úgy tűnik, mintha a fiú tükörképével labdázna.


A fiú még a hétvégén osztotta meg a rövid, de annál szórakoztatóbb videóját a közösségi médián, ahol azóta rengetegen gondolkoznak rajta, hogy hogyan csinálta. Egymásra licitálva érkeztek a megfejtések. Egyesek látni vélték a videóból összevágott felvétel kapcsolódó részeinek tökéletlen illesztését, de persze akadtak olyanok is, akik egy lépéssel hátrébb álltak, és rögtön rájöttek a megoldásra. Ön tudja a megoldást?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.