Megnyitotta kapuit a Zoo Suli

Hatszáz gyerek táborozhat a Nyíregyházi Állatparkban

Megnyitotta kapuit a gyerekek előtt a Zoo Suli a Nyíregyházi Állatparkban: a négy héten át tartó különleges nyári táborban több mint hatszáz kisiskolás ismerkedhet meg a sóstógyógyfürdői intézmény állatvilágával.

2014.06.18 11:22MTI
freedigitalphotos.net/Moggara12

A foglalkozások keretében turnusonként 150 kisdiák vesz részt a programokban, a gyerekek szinte az összes, a parkban élő állattal megismerkedhetnek - tette közzé honlapján az állatpark.

A programok során pedagógusok vezetésével ismerhetik meg testközelből az élővilágot, részt vehetnek az állatok gondozásában, etetésében, az állatházak takarításában, az állatpark tisztaságának és szépségének megőrzésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.