NASA

Elsötétült Észak-Korea - fotóval!

Így néz ki Észak-Korea a Nemzetközi Űrállomásról - azaz sehogy, mert semmit sem látni belőle. Vagy éppen ez mond el mindent az országról? A nyomorúság tengere, vagy nem feltétlen olyan rossz ez?

2014.02.25 21:48ma.hu

Észak-Korea úgy néz ki ezen a képen az űrből, mint a nyomorúság tengere. A Délen található, Észak- és Dél-Korea közti ütközőzónaként funkcionáló demilitarizált övezet nem sokkal különbözik tőle. Észak-Korea legalább annyira láthatatlan az űrből éjjel, ahogy nappal a külvilág számára. A legfrissebb ENSZ-vizsgálatnak sikerült bevilágítania Észak-Korea legsötétebb bugyraiba a múlt hónapban, ám ez igencsak kiverte a biztosítékot.

Fotó: NASA


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.