A tudomány ünnepe

Orvosszakmai tudományos konferenciát rendeznek a fővárosban

Orvosszakmai tudományos konferenciát rendez a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ) november 6. és 8. között a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat részeként Budapesten.

2013.11.06 13:03MTI

A konferencia a magyar gyógyítómunka, a kutatás és az erre épülő tevékenység szinte egész spektrumát lefedi - hangsúlyozta Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke a tanácskozást megnyitó beszédében szerdán Budapesten.

A háromnapos konferencia témái között szerepel az immunológiai kutatások jelene és jövője, a védőoltások szerepe a HPV fertőzések megelőzésében és az öregedő társadalom neurológiai kórképei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.