Szólóban és egymással is versenyezhetünk

NASA-játék a Facebookon

A NASA sokszereplős játékot indított a Facebookon.

2012.01.31 22:30MTI

Az űrverseny történetét feldolgozó Space Race Blastoff elnevezésű online játék a résztvevők tudását teszteli, akiknek több felkínált lehetőség közül kell kiválasztaniuk a helyes opciót. A játékosok egymással is versenyezhetnek, de "szólóban" is részt lehet venni.
   
A résztvevőknek olyan típusú kérdéseket kell megválaszolniuk, hogy ki volt az első amerikai, aki űrsétát tett, vagy ki indította az első folyékony üzemanyaggal működő rakétát?
   
A helyes válaszokért a játékosokat a NASA asztronautáit ábrázoló virtuális jelvényekkel jutalmazzák.
   
"A Space Race Blastoff elnevezésű játék egy olyan réteget ismertet meg a NASA történetével és kutatásaival, amely a közösségi médiában otthonos" - hangsúlyozta közleményében David Weaver, a NASA szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.