Utolsóórás?

Bocsremény: éjjel-nappal figyelik az óriáspanda kismamát

Éjjel-nappal figyelik rajongói csapatok a washingtoni állatkert óriáspanda kismamáját, nehogy lemaradjanak a szülésről.

2011.06.25 13:00MTI

A medvét januárban kétszer is megpróbálták megtermékenyíteni mesterséges úton, ám kérdéses, hogy sikerült-e. A mackó nem igazán együttműködő, és mutathatja álterhesség jeleit is annak ellenére, hogy májusban hormonszintjének emelkedését jegyezték fel.

Bár június eleje óta állatorvosok hetente többször is megpróbálják ultrahangos készülékkel megvizsgálni, eddig még nem sikerült kimutatni egyértelműen a terhességet.

A kétely azonban nem gátolja a "bocsremélőket" abban, hogy lelkesen virrasszanak a pandamama portájánál. Ha minden jól ment - januárban -, akkor a bocs július elejére várható.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.