Salma Hayek ír, rendez, főszerepel

A rendezőként és producerként már bemutatkozott Salma Hayek újabb képességét készül megcsillantani.
2004.02.19 12:14, Forrás: cinematrix

A mexikói szépség a Man In The House Across The Street című vígjátéknak nemcsak főszereplője és/vagy rendezője lesz, hanem a forgatókönyvet is ő írja.

Hayek már dolgozik is a történeten, amelyben a mexikói hősnő amerikai drogkereskedő férje után egy olyan visszavonult zsaru nyomoz, aki maga is kábítószeres. A filmet jövő ősszel kezdik forgatni Mexikóban és Los Angelesben, a producer az Anyádat is! felett bábáskodó Jorge Vergara lesz, de nem kizárt, hogy Hayek cége, az eddig öt filmet - köztük a Fridát és Hayek első rendezését, a The Maldonado Mircale-t - gyártó Ventanarrosa is részt vállal a produkciós tevékenységekből.

Hayeknek a forgatókönyvíráson kívül is bőven akad dolga: Brett Ratner irányításával, Pierce Brosnan, Woody Harrelson és Don Cheadle társaságában most forgatja az After the Sunset című akcióvígjátékot, hangot kölcsönöz az egyik karakternek a Sian Ka'an című rajzfilmben, és ő lesz a női főszereplő Robert Altman Paint című mozijában, amely a New York-i művészeti galériák világáról fest nem túl hízelgő képet.

Emellett producerként és főszereplőként is jegyzi majd a Murphy's Law-t, és ő lesz Colin Farrell partnere az Ask the Dust című filmben, amelynek témája a bevándorlók helykeresése az amerikai társadalomban a nagy gazdasági válság idején.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Mexikói westernkomédia Salma Hayekkel és Penelope Cruzzal Salma Hayek alámerül

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.