Schwarzenegger kész a Terminator 4.-re is

Schwarzenegger elmondta, hogy a T3 két forgatókönyvírója teljes gőzzel dolgozik a West Worldön, amely a Warnernél készül majd.
2003.07.01 09:46, Forrás: cinematrix.hu

Arnold Schwarzenegger ugyan egyre komolyabban fontolgatja, hogy indul Kalifornia kormányzói székéért, ám minden idők legnagyobb akciószínésze az amerikai mozikba szerdán berobbanó Terminator 3. - A gépek lázadása után is "sok filmet szeretne még készíteni." Következő nagy projektje a West World lesz, de ha a rajongók úgy akarják, a Terminator negyedik részétől sem zárkózik el.

Schwarzenegger a Coming Soon! nevű site-nak nyilatkozott terveiről, és elmondta, hogy a T3 két forgatókönyvírója teljes gőzzel dolgozik a West Worldön, amely a Warnernél készül majd. A Terminator 3.-ban fantasztikus formát hozó színészre előbb azonban egy rövid szerep vár a 80 nap a Föld körül című Verne-adaptációban, amelynek berlini forgatására napokon belül elutazik. "Két napot fogok dolgozni, egy kis szerep lesz, amelyre Jackie Chan, a rendező és a film producere kért fel, aki a T3 egyik producere is volt (Hal Lieberman - a szerk.). Nem tudom, hogy eleve nekem írták-e a szerepet, de amikor elolvastam a négy oldalt, rögtön kedvet éreztem hozzá" - mondta Arnold.

A Conan-folytatásról kevesebb konkrétum hangzott el, ám annyi biztos, hogy a Warner erről a filmről is tárgyalt már Schwarzeneggerrel, aki azt mondta, hogy ha sikerül megállapodni, akkor erre a projektre is készen áll. Hogy a True Lies folytatásából mikor lesz valami, szintén nem (csak) rajta múlik: "James Cameron megírta a forgatókönyvet, és már minden sínen volt, amikor jött szeptember 11-e. A filmben van egy nagyon fontos jelenet, amiben egy repülőgép szerepel, és James úgy érezte, hogy a tragédia után ezt át kell írnia. James, mint ismeretes, nem kapkodja el a dolgokat, de ha végez az átírással, elkészítjük a filmet" - szól a sokakat bizonyára örömmel eltöltő ígéret.

A legizgalmasabb kérdés azonban talán az, készen áll-e Arnold egy esetleges T4-re is. Erről a következőket mondta: "Mindenkinek tudnia kell, hogy nagyon szeretem a Terminátor figuráját, és amíg a rajongók élvezik, kész vagyok újra és újra eljátszani. Nálam az a döntő, mit szeretnének a rajongók, nem az, mit szeretnék én.

Ha a rajongók úgy jönnek ki a Terminator 3.-ról, hogy 'ez fantasztikus volt, Arnold nagyot alakított, jöjjön a folytatás', akkor beszélnünk kell a negyedik részről is, én a magam részéről készen állok rá."
Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy mivel volt szerencsénk látni a T3-at, egészen biztosak vagyunk benne, hogy a rajongók követelni fogják a folytatást, a film ugyanis káprázatosra sikeredett!

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Terminator countdown

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.