Misztikus thrillerben Naomi Watts és Ewan McGregor

A Mulholland Drive és A kör óta valósággal kapkodnak a rendezők az ausztrál Naomi Watts után.
2003.06.11 08:48, Forrás: cinematrix.hu

Nemrég ő vette át Gwyenth Paltrow szerepét az I Love Huckabee's című filmben, most pedig a Szörnyek keringőjét jegyző Marc Forster Stay című természetfeletti thrillerére szerződött, amelyben Ewan McGregor oldalán fog játszani.

A szeptember végétől forgó filmben, amelynek forgatókönyvét már-már véres licitháború után a Regency Enterprises szerezte meg 1,8 millió dollárért még 2001 októberében, McGregor egy nagy hírű amerikai egyetem pszichológusát alakítja majd, aki megpróbálja egyik tanítványát lebeszélni az öngyilkosságról. Wattsra McGregor barátnőjének eljátszása vár. Érdekesség, hogy a Regency eredetileg David Finchert akarta megbízni a rendezéssel, ám végül a Németországban született, Svájcban felnőtt, a 90-es évek óta azonban Amerikában élő Marc Forster mellett kötött ki, akinek Szörnyek keringője című filmje Oscar-díjat hozott Halle Berry számára.

Ami a Stayhez most csatlakozó Wattst illeti, az utóbbi időben a legfoglalkoztatotabb színésznők közé tartozik: Ausztráliában nemrég került mozikba Ned Kelly című filmje, amelyben a címszereplő ausztrál "betyárt" Watts 11 évvel fiatalabb kedvese, Heath Ledger játssza, bemutatás előtt áll a Párizsban játszódó Le Divorce című romantikus komédiája, és az Alejandro González Iñárritu rendezte 21 Grams, amelyben Sean Penn-nel és Benicio Del Toróval szerepel együtt. Nemrég fejezte be az Anymore című független film forgatását, és máris egyszerre két filmen is dolgozik: az egyik a The Assassination of Richard Nixon ismét Sean Penn-nel (és Don Cheadle-lel), a másik az említett I Love Huckabee's.

McGregor most kezdte el a Star Wars harmadik részének forgatását, utána pedig Jodie Foster filmje, a Flora Plum vár rá, amelyben a vállsérülést szenvedett Russell Crowe-tól vette át a főszerepet.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!
Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.