Vitray Tamás egymillióval érkezik az MTV-re

A Magyar Televízió új vetélkedőjét a nagy játékmester, Vitray Tamás vezeti, a műsor producere Friderikusz Sándor.
2003.03.04 10:49

A Hoztam egymilliót! című játék műsorvezetője három év után tér vissza a közszolgálati csatornára, Friderikusz négy évet hagyott ki. Március 11-étől hetente háromszor jelentkezik este hétkor a műveltségi vetélkedő, amelyben Vitray Tamás egy személyben lesz műsorvezető és játékos. Három játékos küzd a megnyerhető egymillió forintért. Az első fordulóban a játékosoknak választott tárgykörben kell megválaszolniuk a kérdéseket, majd a kieső leggyengébb játékos helyére maga Vitray Tamás áll be. A műsorvezetői szerepet ekkor egy ifjú tanítványa, Kovács Nóra veszi át.

A második fordulóban Vitray még nem nyer, csupán a megmaradt két játékos elől veszi el a nyerési, pénzszerzési lehetőséget. A harmadik fordulóban bent maradó játékos Vitraytól teljesen elválasztva, külön fülkében méri össze tudását, ekkor már akár egymillió forintot is nyerhet. Aki azonban a harmadik körbe bejut, mindenképp pénzzel távozik, legalább akkora összeggel, amekkorát az első két fordulóban összegyűjtött. A műsor készítői máris több ezer jelentkező közül válogathatnak.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

MTV: Maszekolás vagy bedolgozás? Rangos Katalin az MTV új programigazgatója

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.