Tarol a No Thanx! - első albumuk a Mahasz lista dobogóján

Ritkán fordul elő a magyar könnyűzenei életben, hogy egy új csapat első albuma azonnal a lemezeladási listák élén induljon. A legújabb tini fiúbanda, a No thanx azonban bombaként robbant be a magyar zenei piacra.
2007.04.10 14:04, Forrás: EMI music

Azonnal a Mahasz lista második helyéről startolt, megelőzve ezzel például a Tokio Hotel eladási adatait is. Mindez nem véletlen. A srácokat már most rajongók hada követi bárhova mennek, bátran kijelenthetjük, hogy a hazai tinik elsőszámú kedvence lett az öt fiúból álló csapat. Mindezt egyértelmű számadatok is alátámasztják, így a Mahasz lista dobogós helye mellett az is, hogy a legismertebb ingyenes fájlcserélő oldalon (a YouTube-on) magyar együttes ilyen sikereket még nem ért el, mintegy 300 ezren töltötték le zenéjüket az oldalról.

A fiatal szombathelyi srácokból álló zenekar tavaly állt össze, átlagéletkoruk még a tizennyolc évet sem éri el, a média és a fiatal lányok mégis imádják őket. Az Emo stílus képviselőiként a srácok fekete cuccokban, trendi hajjal, kihúzott szemmel nyomulnak. A banda alapötlete pedig, - az egyébként testvér - Dávid és Olivér fejéből pattant ki. Kiemelendő, hogy az Emo egyik legismertebb és hazánkban egyik legkedveltebb külföldi képviselőjének, a Tokio Hotel albumának eladását is öt hellyel megelőzi a No thanx album.

A fiúk egyébként a napokban forgatták le második videoklipjüket a Mi filmünk c. dalból, melyet a rajongók nagy örömére hamarosan láthatunk a hazai zenecsatornán is. A csapat tényleg szárnyal. Debütáló albumuk pedig egyre inkább úgy tűnik, hamarosan kasszasiker lehet.


print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Vízsugárral lőtték a No Thanx-srácokat! - Persze, csak a klipben... Felgyújtják magukat a No Thanx-es fiúk - Utána dedikálnak is...

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.