Scarlett és Justin jól sikerült csókja - Képek a szexi videóklipből!

Mindenki elolvad a gyönyörűségtől, olyan szép ez a csókjelenet! - Talán rossz hír, hogy Justin Timberlake és Scarlett Johansson egyelőre csak a klipben alkot egy párt?
2007.03.23 10:33, Forrás: ma.hu


Scarlett és Justin szexi csókjelenete!képgaléria

A romantikus csókjelenet egyelőre csak Justin új videóklipjében, a What Comes Around-ban csattant el. Mindenesetre el lehet képzelni, milyen izgatott lett a sajtó, amikor a jelenet napvilágra került, különösen azok után, hogy elterjedt: Justinnak valóban bejön a szőke szépség.

Csakhogy a Vogue legutóbbi számában Scarlett Johansson tiszta vizet öntött a pohárba: kijelentette, hogy csupán barátok Timberlake-kel, és élvezik, hogy olyor együtt mennek el szórakozni.

Kifejtette: sajnos ez már csak így van Hollywood-ban - ha fiatal vagy és szingli, mindjárt összeboronálnak valakivel! Az élethű csókjelenet iránti nagy érdeklődést is annak tudja be, hogy Justin-nal jelenleg mindketten facérok, és természetesen sztárként a kirakatban élik életüket. Hozzátette azonban: valóban jó fej srácnak tartja Timberlake-et.

Na, alakul a dolog!

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Woody Allen ismét Scarlett Johanssonnal forgat Scarlett Johansson az öreg pasikra bukik? Scarlett Johansson pornózni fog? Scarlett Johansson eddigi legszexisebb képe Scarlett Johansson bevallotta: évente kétszer HIV- tesztre jár Scarlett Johansson nem akar vékony és szexi lenni Scarlett Johansson nem élvezte a szexet

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.