Szabad a kebelcsoda! - Borat miatt vált el Pamela Andersontól a férje?

A bíróság hivatalosan is kimondta a cicikirálynő és férje, Kid Rock válását. Állítólag a rockzenész akkor lett mérges Pamelára, amikor a Borat-filmben játszott, és nem sokkal utána ki is adta a kebelcsoda útját.
2007.02.05 12:36, Forrás: ma.hu

Eddig nem volt tiszta a kép, hogy a világraszóló, néhány hónapos boldogság után miért is válik a sztárpár? Pamela azonban most elárulta: Borat miatt váltak.

"Kid nem nézte jó szemmel, hogy szerepelek a Borat-filmben. Pedig nem volt benne semmi különös, csak önmagam alakítottam. A filmet először a Universal filmstúdió vezetője, Ron Meyer lakásában láttuk, és utána Kid olyan balhét csapott, hogy azt hittem: Ron kidob bennünket. Ezt követően már nem volt megállás, beadtuk a válókeresetet, és a bíróság végre pontot is tett a kapcsolatunk végére" - mondja Pamela.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Clooney tagadja Pamela Andersonnal folytatott viszonyát Pamela Anderson egyszerre két pasira is rástartolt Pamela Anderson: akárkivel összeházasodtam volna

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.