Jennifer Lopez - nem jön a saját baba, ezért örökbefogad

A világsztár-házaspárnak, Jennifer Lopeznek és Mark Anthonynak elfogyott a türelme. Jó ideje próbálkoznak, hogy J-Lo teherbe essen, és mivel ez nem sikerül, eldöntötték: örökbefogadnak egy gyermeket.
2006.12.13 11:53, Forrás: ma.hu

Nem csoda, hogy az énekesnő és párja nem vár tovább, hiszen Jennifer már 37 éves, és az ő korában egyre veszélyesebb is a gyermekvállalás - már ha sikerülne teherbe esnie. A Daily Mail híre szerint Jennifer és Mark már el is indította az örökbefogadási procedúrát, de ők sokkal elővigyázatosabbak, mint Madonna, vagy Angelina Jolie, ugyanis Puerto Rico-i babát szeretnének magukhoz venni.

"Mindketten Puerto Rico-iak, és úgy gondolják, ezért talán könnyebb lesz az örökbefogadás, ráadásul így talán nem fogják támadni őket, mint például Angelina Jolie-t, vagy Madonnát . Jennifer mindent áttanulmányoz, konzultál az ügyvédjeivel, hogy a procedúra minél gyorsabb és egyszerűbb legyen" - mondta a lapnak a házaspár közeli ismerőse.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Jennifer Lopez is bugyi nélkül - kitálal a volt férj Jennifer Lopez vadító képei - a latin szépség megmutatja

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.