Jennifer Lopez is bugyi nélkül - kitálal a volt férj

A világhírű énekes-színásznőre mostanában rájár a rúd, ugyanis nemrégiben őt is bugyi nélkül kapták lencsevégre, igaz rajta legalább volt nadrág. Emellett pedig exférje botránykönyvet akar róla írni, és egy szexfilmbe is belekeverték nevét.
2006.12.12 11:29

J-Lo igencsak felháborodott, amikor az újságok leközölték azt a fotót, amelyen egyértelműen látszik, hogy nem hord bugyit. Ám ez csak az énekesnő rossz hangulatának megalapozása volt. Nem sokkal később ugyanis kiderült, hogy volt férje, Ojani Noa egy botránykönyvet ír, melyben részletesen beszámol házasságukról. A szexi énekesnő retteg, hogy a könyv miatt megromlik házassága jelenlegi férjével, Marc Anthony énekessel.

Mindezek tetejében pedig kiderült, hogy nemrégiben bemutattak egy új pornófilmet, melyben a főszereplő hölgy a J-Ho nevet viseli, és Jennifer Lopez egyik számának kissé módosított verziója a pornófilm főcímdala. Ezzel már betelt a pohár J-Lo-nál, és eldöntötte: be fogja perelni a filmet gyártó céget. (sorry! híre alapján ma.hu)

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Jennifer Lopez másfél millió dollárért lépett fel - még többet akar Jennifer Lopez a féltékeny díva - figyelteti férjét

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.