Nicole Kidman anyósa fecsegett - terhes a színésznő

Nicole Kidman élete felgyorsult az elmúlt pár hétben, a múltkori emlékezetes félrelépése után itt az új szenzáció, miszerint gyermeket vár.
2006.09.28 11:21, Forrás: ma.hu

A 39 éves filmsztár pár héttel ezelőtt azért magyarázkodott, mert egy lesifotós lekapta Londonban, mikor egy ismeretlen férfinek adott titkos randevút. Most pedig itt az új fejlemény, miszerint az egykor Tom Cruise oldalán csillogó hölgy egy szülészeti klinikáról jött ki anyósa társaságában.

A nemrégiben házasságot kötött színésznő most Keith Urban feleségeként látogatott a klinikára, s férjének édesanyja igen beszédes kedvében volt, mikor az újságírók megkérdezték mit keresett a klinikán. A leendő nagyi elmondta, hogy kedvező híreket kapott s a fiatalokat békülésre szólította fel, mert szeretné, ha unokája nem csonka családba érkezne.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Nicole Kidmannek sok pénzt hozott Tom Cruise - a leggazdagabb 40 év alatti ausztrál

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.