Las Vegas - képekben a világ városai, 60. rész

Egy város, amelynek létezése maga a csoda. Egy város, amelyet sokak a bűn, az ördög városának tartanak. Egy város, mely sokaknak maga a paradicsom.
2006.03.06 06:37, Forrás: ma.hu, Fotók: picturesofplaces


Las Vegas – képekben a világ városai, 60. részképgaléria

Las Vegas olyan, mint Madonna. Lehet imádni, lehet gyűlölni, csak egyet nem lehet vele szemben tanúsítani: közömbösnek lenni. A szerencsejátékok fővárosába az odalátogatók vagy beleszeretnek, vagy végleg megutálják.

Na persze ez attól is függ, milyen céllal és milyen eredménnyel utazunk a "bűn városába." Akinek házasodni támad kedve hirtelen, itt megteheti, legálisan ráadásul. Aki sokat akar nyerni, az Las Vegasban nagyot kaszálhat - van hol, igaz, óriási vagyonokat lehet elbukni itt.

Ráadásul a sivatagban épült városban kicsit érezhetjük magunkat Párizsban, kicsit Velencében, kicsit New Yorkban, kicsit Egyiptomban - megtaláljuk itt az Eiffel tornyot, a gondolákat, a felhőkarcolókat és a piramisokat is - persze csak utánzatként.

A csillogó kaszinók, elegáns szállodák az év minden napjában várják turisták millióit. Akinek pedig elég a jóból és a tömegből, kirándulhat a közeli Grand Canyonba, vagy megtekintheti a Hoover gátat.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Caracas - képekben a világ városai, 59. rész Torinó - képekben a világ városai, 58. rész Santiago de Chile - képekben a világ városai, 57. rész Damaszkusz - képekben a világ városai, 56. rész Firenze - képekben a világ városai, 55. rész Washington D.C. - képekben a világ városai, 54. rész Stockholm - képekben a világ városai, 53. rész Kuala Lumpur - képekben a világ városai, 52. rész Helsinki - képekben a világ városai, 51. rész Iszlamabad - képekben a világ városai, 49. rész

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.