Liz Hurley megmutatja! - vadító képek a szexi színésznőről

Elizabeth Hurley 1965. június 10-én született. Mivel mindig is balett-táncos szeretett volna lenni, 12 évesen egy bentlakásos balettintézet növendéke lett, ám nem sokáig bírta a megerőltető képzést, így hamarosan hazatért szüleihez.
2006.12.29 09:58, Forrás: ma.hu


Nem mindennapi képek a szexi színésznőrőlképgaléria

Mikor eljött az ideje, hogy főiskolára jelentkezzen, a fiatal szépség ösztöndíjat nyert a London Studio Center nevű intézménybe, ahol táncot és színészmesterséget hallgatott. Noha diákként sikeres volt, vadóc rockerre emlékeztető külseje (lila haja és orrkarikája) miatt senki sem akarta megkeresni őt komolyabb ajánlattal. Ezért konszolidáltabb külsőt öltött, és hamarosan az egyik híres londoni színházban kapott jó néhány kisebb-nagyobb szerepet.

Ezt különböző tévésorozatok alakításai követték, majd 1988-ban sor került filmes bemutatkozására is a Remando el Viento című alkotásban is, melynek egyik szereplője később nagy sikereket arató kollégája, Hugh Grant volt. Ezek után számos egyéb angol filmben vállalt különböző szerepeket, igazán azonban akkor vált ismertté, mikor 1992-ben Wesley Snipes oldalán Hollywoodban is bemutatkozott az 57-es utas című drámában. Innentől kezdve az egyik legfoglalkoztatottabb angol színésznővé vált, munkája mellett azonban szívesen vállalt egyéb feladatokat is, például ő volt az Estée Lauder cég "arca" is.

Ekkorra már ha akart volna se tudott volna elbújni a bulvársajtó kíváncsi újságírói elől, így rendszeresen a különböző magazinok címlapján szerepelt. A film világát egyébként nemcsak színészként, de producerként is ismerő Ms. Hurley 1996-ban készítette első saját gyártású filmjét, amely az Extreme Measures címet kapta, főszereplője pedig Hugh Grant volt.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Képekben a Melrose Place sztárja - gyönyörű, szexi és ördögi Veszélyes képek - Lucy Liu a vad, keleti istennő Képekben a titokzatos, szexi szépség, Uma Thurman

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.