King Kong "megrázta" New Yorkot - Izgalmas, és fantasztikus képkockák a filmből

December 14-én kerül mozikba a Peter Jackson által rendezett, és egész New York-ot "megrázó" akció/kaland film, amely egyben tele van romantikus szálakkal is.
2005.12.09 09:31, Forrás: ma.hu


Izgalom, félelem, szörnyek - fantasztikus képkockák a King Kongbólképgaléria

A vállalkozó szellemű és kalandvágyó dokumentumfilm rendező Carl Denham, hajóra száll, hogy a távoli Szingapúrban igazi akció filmet forgasson, legalább is ezt hiszik kollégái. Az útra magával viszi a szépséges, ám munkanélküli varieté színésznőt, Ann Darrowot is, akinek a női főszerepet szánja. Ám ez a kalandor rendező a Koponya-szigetekre készül, hogy dokumentumfilmet készítsen.

Sajnos a dolgok nem éppen úgy alakulnak, ahogyan azt Denham eltervezte, mivel a helybéli harcosok elrabolják Ann-t, hogy feláldozzák Kongnak, a pusztító "Istennek". Ám ahelyett, hogy Kong elpusztítaná a lányt, inkább megmenti őt.

A történet persze itt nem ér véget, Kongot végül New Yorkba viszik, aki minden követ megmozgat azért, hogy Ann-t megtalálja, még az Empire State Building tetejére is felmászik, sőt a lányért egy második világháborús harci géppel is képes szembeszállni.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

A King Kong után a mennybe megy Peter Jackson Peter Jackson újra rendezi a King Kongot

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.