Erotikus atombombázó képekben - Carmen Electra

Az 1972. április 20-án Cincinnatiben, Ohioban született Tara Leigh Patrick a női sztárok rosszlánya lett.

2005.11.03 06:40, Forrás: net-cafe.hu


Erotikus atombombázó képekben - Carmen Electraképgaléria

Tara megváltoztatta a nevét Carmen Electra -ra, mielőtt első albumát felvette 1992-ben. A hölgyet Prince fedezte fel és az album az ő Paisley Park neve alatt jött ki. Bár a pletykalapok viszonyukról írtak, Electra ezt tagadta a Playboy magazinnak adott interjújában 1997. júniusában. Bár elért némi sikert Go-go Dancer c. dalával, de énekesként inkább kudarc vallott. Electra népszerűvé a Good Burger-ben játszott szerepével vált, és ugyanazon évben megszerezte Jenny McCarthy megüresedett helyét az MTV Remote Control c. műsorában, sőt megkapta Lani McKensie szerepét a Baywatch c. sorozatban. Két évig játszott a Baywatch-ban, majd kilépett és filmes karrierjére kezdett koncentrálni, amely azonban szintén nem hozott sikert. Jelentéktelen szerepeket kapott a Starstruck és a Chosen One: The Legend of the Raven c. filmekben 1998-ban. Electra megjelent a Scary Movie-ban is 2000-ben.

Carmen igazán akkor hívta fel a figyelmet magára, amikor kapcsolatba került a kosaras fenegyerekkel, Dennis Rodmannel. A se veled, se nélküled kapcsolat 1997 óta tart, s házassággal végződött, melyet állítólag Electra szervezett meg, míg Rodman részeg volt. Ha azt kérdezik Carmentől, mit talált Dennisben, azt válaszolja: "Mindig is transzvesztitához szerettem volna feleségül menni, Dennis pedig imád női ruhákba bújni, s ráadásul jó segge is van." A házasság hamar kudarcba fulladt, de a pár közeli kapcsolatban maradt, hisz úgymond megérik a pénzüket.

Újságok írták, hogy amikor egyszer Carmen rajtakapta Dennist az ágyban két nővel egy hotelszobában, botrányt csapott és azt kiabálta Dennisnek, hogy Ohioba megy a családjához, de valójában összeszűrte a levet az ex-Motley Crue-dobossal Tommy Lee-vel, miután kiengedték a börtönből, ahol felesége, Pamela Anderson bántalmazása miatt ült. A párocska egy hotelszobában bújt meg, amíg a Motley Crue turnézott, s amikor a Crue következő koncertjére utazott, Carmen visszatért Kaliforniába.

A pár egyideig Tommy palotájában is élt. Azonban az afférjuk hamar kitudódott és Rodman dühöngött. Rodman annyira megfélemlítette Tommyt, aki állandó testőrt fogadott, hogy megvédelmezze a 6'8 tetoválással rendelkező mamuttól. Egy vegasi show alkalmával, Rodman megpróbálta magához a közönségbe rántani a Motley Crue dobosát, majd igyekezett a színfalak mögé kerülni, de a biztonságiak megakadályozták ebben.

Pamela szintén nagy féltékenységi jelenetet rendezett, miután olvasta a viszony részleteit a The Enquirer -ben, de a hírek szerint ez volt a fő oka, hogy a pár harmadszorra is összekerült. Felhívta Carment és azt kiabálta, hogy "Szállj le a férjemről!", majd lecsapta a kagylót. Electra állítólag nagyon dühös volt, amikor Tommy felhívta és szakított vele, pedig ő lehetett volna a következő Mrs. Lee. Electra egyéb viszonyai a Cypress Hill-tag B-Real-lel és a Limp Bizkit frontemberével, Fred Dursttel szövődtek.

Elbulizgatott az ex-Baywatch sztár (David Hasselhoff fiát játszó) és gyógyuló drogfüggő Jeremy Jacksonnal. Nemrég Jackson azt nyilatkozta az Enquirer-nek, hogy "Nappal dolgoznék, s akkor Carmen Electra-val buliznánk egész éjjel. Fiatalkorú voltam még, de ez nem akadályozott meg abban, hogy az összes Los Angeles-i éjszakai klubbot meglátogassam." A legfrissebb hírek szerint Carmen és Dennis újra összekerültek, s a miami Bentley Hotelben kitört házastársi vita során letartóztatták őket.

A vádat később elejtették. Donna D'Errico, szintén ex-Baywatch sztár nemrég megpofozta Carment, mert Electra megsértette azzal, hogy "Celebrity Leech"-nek (sztárpiócának) nevezte... Érdekes, vajon mi lesz, ha ez a vad nő megnyugszik és csak a színészi karrierjére fog koncentrálni vagy úgy végzi mint sok más sztár, akinek a hírnév és a gazdagság a fejébe szállt?

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Különleges képek szexi színésznőkről, vonzó színészekről Szexi bombázó képekben - Denise Richards Sztárok képekben, kicsit másképp Képekben egy született feleség - Marcia Cross a hideg és tökéletes szépség Született feleségek - Nicollette Sheridan a bombázó férjvadász Ismét egy született feleség - Eva Longoria a gyönyörű, de csalfa háziasszony Meglepő képriport sztárokról - ilyenek voltak, ilyenek lettek Csábító képek - Halle Berry a kecses macskanő Tüzes képek - Penelope Cruz a gyönyörű spanyol díva

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.