Csábító képek - Halle Berry a kecses macskanő

Halle bőrszínéből fakadó hátrányos helyzete ellenére, igyekezett a legjobbat kihozni magából, sok barátot szerzett, és megpróbálta megvalósítani az álmát, hogy színésznővé váljon.
2005.10.26 06:01, Forrás: net-cafe.hu


Csábító képek - Halle Berry a kecses macskanőképgaléria

Halle Maria Berry 1966. augusztus 14-én született Clevelandben, Ohio államban. Anyja, Judith, aki ápolónő volt a pszichiátriai osztályon, nevelte fel Heidi-vel, a nővérével együtt. Judith férje, Halle apja otthagyta a családot, amikor a kisebbik lánya négy éves volt. Bár egyedülálló szülőként kellett felnevelnie gyermekeit, Halle édesanyjának sikerült a belvárosi szomszédságból Cleveland külvárosába költöznie, mivel a szomszédok főként fehér emberek voltak és a lányoknak sok megpróbáltatásban volt részük a sötét bőrük miatt.

Halle bőrszínéből fakadó hátrányos helyzete ellenére, igyekezett a legjobbat kihozni magából, sok barátot szerzett, és megpróbálta megvalósítani az álmát, hogy színésznővé váljon. Halle a középiskolában az osztály üdvöskéjévé és vezetőjévé vált, valamint az iskolai újság szerkesztőjévé. Nem volt kétséges, hogy őt választották bálkirálynővé is. 1983-ban, amikor még csak 17 éves volt, Halle barátja benevezte őt a Miss Teen Ohio szépségversenybe.

Halle ismét megszerezte magának a szépségkirálynői címet. De nem állt meg, és sok más magas színvonalú versenyt is megnyert, mint a Miss Teen All American, Miss USA illetve a Miss World- öt is. Miközben folyamatosan szépségkirálynővé választották, Halle folytatta tanulmányait a clevelandi Cuyahoga Community College-ban televíziós újságíróként, amelyet 1986-ban hagyott abba.

Sajnos, Halle nem diplomázott le, otthagyta a programot a sokkal csillogóbb modellkarrier kedvéért, majd színész mesterséget tanult Chicagoban. Bár a szappanopera és melodráma guru Aaron Spelling Halle-t meghallgatta a Charlie's Angels sorozatba egy szerephez, a lány mégsem kapta meg azt, viszont Spelling arra bátorította őt, hogy váltsa valóra álmát és legyen színésznő.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Nézd meg Halle Berryt, mint a Macskanőt! Halle Berry-t megcsalta a férje - öngyilkosságot kísérelt meg

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.