Berta Krisztina - Gémes Zsolt: Kenya

A magyar turisták számára készülő "sárga" Dekameron útikönyvek - sorozat legújabb kötete ismét egy Európától távoli, egzotikus turistaparadicsomba kalauzolja a turistákat.
2005.10.23 15:48, Forrás: Vincze Attila Tamás, ma.hu

Kenya páratlan természeti szépségei: csodálatos vidékei, pompás vadállatai, és hófehér homokos óceánpartja könnyen rabul ejtik az ámuló látogatót. A kötet nem kevesebbre vállalkozik, minthogy segítséget nyújtson az utazás megtervezéséhez és lebonyolításához: bemutatja valamennyi nemzeti parkot és rezervátumot - föld felett és víz alatt egyaránt, - hasznos tanácsokat ad a megfelelő közlekedési eszközök és szálláshelyek kiválasztásában, valamint gyakorlati tudnivalókat közöl a vásárlásról, a szafari megszervezéséről, és az árakról.

A kötet mintegy száz szálláshelyet ismertet a telefonszámok feltüntetésével a szobaárak és a szolgáltatások alapján, ötleteket ad az étkezőhelyek kiválasztásához és részletes tanácsokkal szolgál a közlekedéssel kapcsolatosan. Kenya a magyar turisták körében az egyik legkedveltebb téli üdülő célponttá lépett elő. A szép kivitelű, praktikus méretű könyv, pontos, aktuális, friss és nélkülözhetetlen gyakorlati információkat nyújt, a látnivalókról, az országról és mindarról, amire egy Magyarországról érkező turistának szüksége lehet.

Bőséges színes térkép-, és fotó illusztrációkkal, szállásajánlatokkal, program javaslatokkal, hasznos tudnivalókkal, a varázslatos turistaélet megkönnyítését segítő, részletes információkkal segíti az eligazodást e csodálatos szépségekkel teli országban.

A kifejezetten magyar turisták számára készülő, s az ő lehetőségeiket, igényeiket figyelembe venni igyekvő, folyamatosan bővülő Dekameron útikönyvek - sorozat a világ minden tájára elkalauzolja olvasóit s a turistákat: Horvátországtól kezdve Olaszországon, Spanyolországon, Nagy-Britannián keresztül, Kubán át az Egyesült Államokig, illetve Dél Amerikáig, különös tekintettel a csodálatos Perura, valamint Kenyával az élen, a festői Afrikába, illetve Mongólián át Kínáig, Ázsiába.

Dekameron Kiadó; 5650 Ft.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!
Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.