Érzéki képek - A forróvérű latin kebelcsoda: Salma Hayek

Gyönyörű, titokzatos és különleges. Salma Hayek ezen tulajdonságai miatt az egyik legszexisebb színésznőnek számít az egyész világon.
2006.06.13 09:29, Forrás: ma.hu


A forróvérű latin szépség: Salma Hayekképgaléria

Eredeti nevén: Salma Hayek-Jimenez. 1968. szeptember 2-án született a mexikói Coatzacoalcosban. Kellemes és kényelmes gyermekkora volt, mivel libanoni apja egy olajtársaság vezetője volt, spanyol származású édesanyja pedig énekes. Így a család nem küszködött anyagi gondokkal.

Kislányként Coloradóban síelt, a nyarat a görög szigeteken töltötte, otthon pedig saját magánállatkertje volt, amelyben tigrist is tartottak. Salma vallásos nevelést kapott, csak akkor feledkezett meg magáról, amikor nagyanyja időnként leborotválta a haját és szemöldökét, hogy az szebben nőjön. A szülők azt akarták, hogy lányuk jó nevelést kapjon, ezért 12 éves korában egy louisianai bentlakásos iskolába küldték, amelyet apácák vezettek.

Salma nehezen tűrte fegyelmet, ráadásul gyakran rossz jegyet kapott, mivel diszlexiás lévén nem olvasott rendesen, így a maga módján bosszantotta a nővéreket.

Anyja azonban nem merte koedukált iskolába íratni, mert féltette lánykáját a fiú osztálytársaktól, ezért Houstonba küldte, ahol 17 éves koráig nagynénje felügyelete alatt folytatta tanulmányait. Mexikóban a főiskolán nemzetközi kapcsolatok szakra küldték szülei, de egyáltalán nem érezte jól magát.

Végül a sors nevében otthagyta a főiskolát és színésznőnek állt. A szülők nem lelkesedtek, barátai pedig hitetlenkedtek, de Hayek otthagyta a főiskolát, és nekilátott munkát keresni. Egy, a házukhoz közeli színházban meg is kapta az Aladdin és a csodalámpa női főszerepét, amelyet hónapokon át nagy sikerrel játszott. Hamarosan tévéreklámokban is feltűnt, majd a bekerült a Nuevo Amanecer című szappanoperába. Ezt a Teresa című széria címszerepe követte, amellyel hihetetlen népszerűségre tett szert.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Salma Hayek ír, rendez, főszerepel Mexikói westernkomédia Salma Hayekkel és Penelope Cruzzal Salma Hayek alámerül Brett Ratner dirigál majd Pierce Brosnannek és Salma Hayeknek

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.