Passió mobiltelefonokra is

A Jézus kínszenvedését ultra-realisztikusan bemutató Passió a mozivásznak után a mobiltelefonok kijelzőjét is meghódítja magának.
2005.03.25 14:17, Forrás: terminal.hu

Az AG Interactive bejelentette, hogy megkezdte a Passió (The Passion of The Christ) című amerikai-olasz filmdrámához köthető mobiltelefonos zenei csengőhangok és háttérképek terjesztését. A világon most először érhetőek el a Passió hivatalos mobiltelefonos tartalmai, még pedig az AG Interactive szárnyai alá tartozó Blue Mountain Mobile-on keresztül.

A tavaly húsvét előtt debütált filmalkotás készítői úgy állapodtak meg az AG Interactive-val, hogy a Passió mobil tartalmak először idén húsvétkor legyenek elérhetőek az előfizetők számára, akik nem csak kiváló minőségű Passió háttérképeket, hanem csengőhangokat is letölthetnek készülékeikre, ugyanis az AG Interactive az Oscar-díjra jelölt BMG hanganyagok licenszjogait is megszerezte magának.

A Passiót a mélyen vallásos Mel Gibson rendezte, aki egyben a film forgatókönyvét is írta. Jézus Krisztust James Caviezel alakítja, Szűz Mária szerepében pedig Maia Morgensternt láthatjuk. Bemutatása óta eddig mintegy 600 millió dolláros bevételt hozott a film, melyet egyesek túlzott naturalizmusa miatt komoly kritikával illettek, az egyház viszont áldását adta rá. II. János Pál pápa a Passió megtekintését követően csak annyit mondott: ˝Így történt˝.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Újra "feltámasztják" Mel Gibson Passióját Piacon a Passió-DVD

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.