Mellnövesztő hatású mobiltelefonos csengőhang!

Japánban elkészítették a világ első olyan mobiltelefonos csengőhangját, melynek hallgatása állítólagosan mellnövesztő hatású.
2004.12.04 22:26, Forrás: Terminal

A Hideto Tomabechi által kifejlesztett és forgalmazott speciális csengőhang különleges hanghatásai révén az agyat és az emberi testet öntudatlan mozgásra készteti. A fejlesztő elmondta, hogy a kebelnövesztő csengőhang tudatküszöb alatti technikákkal operál és tulajdonképpen egyfajta pozitív agymosást végez a hallgatóságon.

Emberünk hangsúlyozta, hogy a csengőhang nem csak mellnagyobbításra alkalmas, hanem ezenkívül frissen tartja az emberi memóriát, növeli a szexuális teljesítő képességet, megállítja a kopaszodást és még a cigarettáról történő leszokásban is komoly segítséget nyújt.

Arról egyébként nem szól a fáma, hogy csak a hölgyek, vagy esetleg a férfiak mellét is növekedésre ösztönzi-e a különleges dallam.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!
Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.