Csáky Pál bocsánatot kért az Omega-koncerten

A szlovák kormány miniszterelnök-helyettese azt mondta, hogy "törvénytelen támadás érte a magyar turistákat a szlovák fővárosban"
2006.05.24 09:23, Forrás: ma.hu

Tegnap este a pozsonyi teniszcsarnokban rendezett Omega-koncert utolsó dala előtt a színpadra lépett Csáky Pál. A szlovák kormány miniszterelnök-helyettese azt mondta, hogy "törvénytelen támadás érte a magyar turistákat a szlovák fővárosban, ezért bocsánatot kér." Csákyt füttyel kevert tapssal fogadta a telt házat biztosító négyezres rajongótábor. A beszéd alatt sokan az Omega nevét skandálták - tájékoztatta a ma.hu-t az Omega sajtófőnöke.

A koncert előtt egyébként a Bush-Putyin találkozó helyszínén, a kormányfői hivatal tükörtermében adtak fogadást az Omega tiszteletére. Itt Csáky egy zongorán el is játszotta a Petróleumlámpát. Közép-Európa leghíresebb zenekara a tegnapi nagy sikerű előadás után ma a kassai Amfiteátrumban játszik, pénteken pedig Szatmárnémeti főterén folytatja idei európai sorozatát.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Szándékos túlkapás? A magyar turisták hada szúrja a szlovák hatóság szemét?

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.