Keller László Kósa Lajos után nyomoz

Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő diplomájáról érdeklődött az oktatási miniszternél Keller László szocialista képviselő.
2002.05.13 19:24

A szocialista politikus utal arra, hogy Kósa Lajos a választások után megjelent életrajza szerint "1989-ben szerzett diplomát a Budapesti Közgazdaság-tudományi Egyetemen". Miközben csak most kérvényezte, hogy letehesse államvizsgáit. A diploma megszerzését az is kizárja, hogy annak törvényes feltételeként mindenki által kötelezően leteendő két nyelvvizsga helyett Kósa Lajos még eggyel sem rendelkezik.

Keller László arra a kérdésre vár választ: hogyan államvizsgázhat tanulmányai befejezése után mintegy másfél évtizeddel Kósa Lajos annak ellenére, hogy azóta a képzési és követelményrendszer alaposan megváltozott. Keller azt is kifogásolja, hogy Kósa Lajos "pusztán középiskolai végzettséggel olyan tantárgyakat oktat, amelyekből nemcsak hogy nem tett vizsgát, de nem is tanulta azokat az egyetemen".

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!
Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.