Tízezer dollár közpénz Ron Werbernek, az MSZP állandó kampány-tanácsadójának

Tízezer dollárt fizetett a Miniszterelnöki Hivatal az MSZP kampánytanácsadójának egy tanulmány elkészítéséért.
2003.02.04 19:52, Forrás: MNO

Ron Werber tegnap felbukkant a szocialista párt frakcióülésén is. A tanácsadó a Magyar Nemzetnek mindössze annyit mondott: ő csupán háttérember. Lendvai Ildikó frakcióvezető ugyanakkor leszögezte: Ron Werber az MSZP állandó kampánytanácsadója.

Ismét hazánkban tartózkodik és a kormányzati kommunikációban segédkezik Ron Werber, az MSZP kampánystratégája, aki tegnap felbukkant s szocialista párt frakcióülésén is. Werber a Magyar Nemzettel közölte: Medgyessy Péter kormányfő, illetve a Miniszterelnöki Hivatal vendégeként érkezett Magyarországra. A Magyar Nemzet további kérdéseit azonban elhárította, mondván: ő csupán háttérember. - Nekem nem az a feladatom, hogy szerepeljek - tette hozzá.

Horn Gyula volt miniszterelnök az MSZP frakcióülésének szünetében kijelentette: nem ismeri Ron Werbert, ezért nincs véleménye itt-tartózkodásának okáról. Lendvai Ildikó, a párt frakcióvezetője ugyanakkor közölte: Werber az MSZP állandó kampánytanácsadója. Hozzátette: az izraeli szakember a párt EU-kampányának lebonyolításában is szerepet vállal. Gál J. Zoltán kormányszóvivő többszöri megkeresésünkre végül elismerte, hogy Ron Werber a Miniszterelnöki Hivatalnak is dolgozik.


print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!
Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.