null

Geszti: "Megértem, hogy személyem indulatokat vált ki bizonyos politikusok körében"

Utóbbi időben több alkalommal is kapcsolatba hozták nevemet és cégeimet kormányzati megrendelésekkel.
2003.01.13 13:24

hirdetés

Megértem, hogy személyem indulatokat vált ki bizonyos politikusok körében, hiszen az SZDSZ választási kampányában tanácsadóként vettem részt.

Ugyanakkor alkotótársaimra nézve ártalmasnak tartom, hogy rajtam keresztül kitűnő szakembereket támadnak, és elfogadhatatlannak tartom azt is, hogy a tények elmaszatolásával tisztázatlan viszonyokat igyekeznek teremteni körülöttem.

Áder János fideszes képviselő legutóbbi állításai sem felelnek meg a valóságnak, ezért újra leszögezem: sem az Akció Reklámügynökség, sem az ARC Kft. nem vett részt az SZDSZ kampányában - ezt a munkát kizárólag magánemberként végeztem -, s kormányzati megrendelést sem kaptak.

Az állítólagosan "érdekeltségembe tartozó" Nemo Design Kft.-nek pedig nem vagyok tulajdonosa, e cég üzleti ügyeihez tehát nincsen közöm.

Ugyanakkor szakmai sikernek tekintem, hogy az ARC részese lehet az egész országot érintő fontos és felelősségteljes munkának, hiszen meghívásos pályázaton, öt jelentkező közül az ARC arculati tervét választotta az Európai Unió Kommunikációs Közalapítvány kuratóriuma.

Egyben fontosnak tartom megemlíteni, hogy ez a pályázat közbeszerzési értékhatár alatti megbízást jelent, és hogy Áder János mostani kijelentésével nem csak a pályázókat hozza méltatlan helyzetbe, hanem a kuratóriumot is, melyben elismert üzletemberek mellett korábbi kormányok miniszterei is helyet foglalnak. Geszti Péter

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!
Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.