null

Schütz Ila halálát a gyógyszerek és az áramütés okozta

Tegnap késő estére készült el Schütz Ila testének vizsgálata, mely során a művésznő halálának okát kereste a szakértő.
2002.12.14 12:29

A vizsgálta során egyértelművé vált, hogy Schütz Ila öngyilkosság áldozataként hunyt el. A boncolás során a szakértő megállapította, hogy a művésznő több doboznyi altatót, és fájdalomcsillapítot vett be. Sok találgatás született az elmúlt napokban arról, hogy mi volt halálának oka. A találgatások alapját képezte, hogy a színésznőt fürdőszobájának kádjában találták meg, úgy hogy vízébe esett a hajszárítója.

A szakértők most teljes magyarázatot adtak erre a tényre is.

Megállapították, hogy Schütz Ila nem szerdán megtalálásának napján, hanem egy nappal korábban, azaz kedden hunyt el. A fürdőkádban ülő művésznő kezéből akkor esett ki a hajszárító, amikor a gyógyszerektől eszméletét vesztette.

Budapesten olyan híresztelések is elindultak, miszerint a színésznőt megölte valaki, azonban ezt a lehetőséget az orvosszakértő teljes egyértelműséggel kizárta.

A jelentés alapján Schütz Ila halálát a gyógyszerek és az áramütés okozta.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Hajszárító ölte meg Schütz Ilát, a rendőrség még vizsgálja a körülményeket Schütz Ila búcsúztatásának időpontja Schütz Ila: az öngyilkosság sem zárható ki Meghalt Schütz Ila színművésznő

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.