Gyurcsány nem veszi fel a fizetését

Miniszterelnökké választása óta kormányfői tiszteletdíját karitatív célokra fordítja. Nem vesz fel fizetést Gyurcsány Ferenc a pártelnöki munkája után - tudta meg a Népszava.
2007.02.27 08:30, Forrás: Népszava

A politikus miniszterelnökké választása óta kormányfői tiszteletdíját karitatív célokra fordítja, eddig mintegy 30 alapítványt, különböző szervezetet támogatott.

Hiller István volt pártelnök egyébként havi 600 ezer forint juttatást kapott az MSZP-től. Dávid Ibolya az MDF elnöke és Semjén Zsolt, a KDNP első embere - Gyurcsányhoz hasonlóan - nem vesz fel fizetést munkájáért, Orbán Viktor Fidesz-elnök havonta 723 ezer forintot keres, Kuncze Gábor, a liberálisok vezetője pedig 265 ezer forintot.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Fodor Gábor: Gyurcsányt az utcára! Gyurcsány pofátlansága Süddeutsche Zeitung: "Gyurcsánynak sikerült megnyerni saját embereit a reformoknak"

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.