A kuruc.info előbb közzétette, majd kamunak minősítette Schmidt Mária mobiltelefonos híváslistáját

Schmidt Mária mobilszámát, és az általa hívott közéleti személyiségek listáját tette közzé tegnap a kuruc.info szélsőjobboldali internetes hírportál.
2007.01.29 07:27, Forrás: Népszabadság

A híváslista forrásaként egy, a portállal és annak szellemiségével szimpatizáló Vodafone-alkalmazottat jelöltek meg. A nyíltan szélsőjobbos nézeteket terjesztő médium korábban a tavalyi fővárosi zavargások ügyében eljáró bírák és ügyészek lakcímét és telefonszámát is nyilvánosságra hozta. Emiatt bírósági vezetők feljelentést fontolgattak, ennek ellenére némi keresés után az adatok a weblapon változatlanul megtalálhatók.

A kuruc.info szerint a Terror Háza főigazgatója január 15. és 25. között - az előbbi dátum a Magyar Nemzetben Horváth Zsolt néven publikált, Schmidt vélelmezett politikai terveiről szóló írás megjelenésének napja - körülbelül másfél tucatnyi közismert emberrel beszélt. Van közöttük politikus, két nagykövet, bankár, több újságíró, két történész, politológus és biztonságpolitikai szakértő.

A szóban forgó cikket a Fidesz szóvivője sci-finek nevezte, ám úgy látszik itt az újabb sci-fi, a radiális jobboldal továbbra is céltáblának tekinti a történészt, aki tegnap közleményben utasította vissza a hírportál állításait, s közölte: ezzel kapcsolatban megteszi a jogi lépéseket. Nem sokkal később a portál sajátos visszakozót fújt, amely szerint ezúttal minden bizonnyal felültették őket, még ha a híváslista valósnak és életszerűnek tűnik is - kamu.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Boross szerint megalázták Schmidt Máriát Most mi van? - Schmidt - Orbán ellentét, vagy valamilyen lobbi? Schmidt Mária: Orbán Viktor nem lehet a továbbiakban a jobboldal vezetője

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.