null

Augusztus 1-jén kezdődik a Flórián téri felüljáró felújítása

Csütörtökön elkezdődik a Flórián téri felüljáró felújítása, a belváros felé haladó autók közlekedését nem befolyásolják a munkálatok, a Szentendre felé közlekedőknek azonban jelentős torlódásra kell számítaniuk.
2002.07.30 11:37, Forrás: MTI

A közlés szerint a munkálatok első szakaszában, amelyek szeptember 20-ig tartanak, a városból kivezető forgalmi sávokat újítják fel.

Ezekben a hetekben az Árpád-híd felől Szentendre irányába közlekedő autósok a felüljáró alatt lévő két sávot használhatják. A belváros felé haladó autók közlekedését nem érinti az építkezés.

A forgalomkorlátozással járó munkálatok a felüljárón november 10-re fejeződnek be. Ezt követően már csak olyan munkákra kerül sor, amelyek nem befolyásolják az autósok közlekedését. A teljes rekonstrukció november 30-án zárul le.

A rekonstrukció alatt teljesen megújul a felüljáró: új útburkolatot építenek, és kicserélik a szigetelést. Elbontják továbbá a korrodálódott vasbeton szegélyt és helyette új, acél kerékvetővel megerősített szegélyt építenek. Az 1982-ben épült felüljárót sóvédelemmel is ellátják. Megújulnak a híd pillérei, a fejgerendák, és lecserélik a szalagkorlátokat is.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!
Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.