Játssz velünk és nyerj mozijegyeket!

Három év rács mögött töltött idő után, Mitchel (Colin Farrell) kikerül a Petronville börtönből jó magaviselettel. A gyönyörű Charlotte (Keira Knightley) világhírű színésznő, aki a riporterek és fotósok hada elől a Holland Park egyik háztömbjében talál menedéket. A férfi végül segít lerázni a paparazzokat, azonban a különös találkozás hamar kapcsolattá mélyül: Mitchel és Charlotte új életet terveznek Los Angelesben. 

A hatalmas és könyörtelen gengszterfőnök, Gant (Ray Winstone) azonban kiszemelte magának a frissen szabadult bűnözőt egy mocskos üzletéhez. Amikor Mitchel visszautasítja az ajánlatot, Gant bosszúból aljas módon belekeveri őt egy zsarolásos-gyilkossági ügybe, és hamar kiderül: jobban szeretné Mitchelt holtan látni, mint szabadon. 

Tudva, hogy senki sincs biztonságban Mitchel mellett a gengszterfőnök féktelen haragja miatt, Mitchel drasztikus lépésre szánja el magát, hogy rendben hozza a dolgokat egyszer és mindenkorra.

Bemutató: 2011. február 10.
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Az alábbi kérdéseket helyesen megválaszolók között 10 db páros belépőjegyet sorsolunk ki a London Boulevard című filmre, amit a Cinema City Alle és Cinema City Aréna mozikban lehet felhasználni február 10-től!

Sorsolás: február 8-án

A nyereményjáték lezárult, a nyertesek listáját itt találod.

Kövess minket a Facebookon, így azonnal értesülhetsz legújabb nyereményjátékainkról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.