Játssz és nyerj a Budapest Film nyereményjátékán

Ingyen belépők a Hibrid c. filmre

Nyerj egy 2 személyre szóló belépőt az ősz legjobb sci-fi thrillerének premier előtti vetítésére.

2010.09.24 12:40ma.hu

Clive és Elsa sztártudósok, akik hírnevüket annak köszönhetik, hogy különböző állatok DNS-ével bizarr hibrideket hoztak létre. Nem csak munkájukban alkotnak párt, az életben is. Kutatóként legfőbb céljuk egy emberi hibrid előállítása lenne, de a munkájukat eddig finanszírozó vállalat ezt már nem támogatja, ezért úgy döntenek, titokban folytatják kísérleteiket. Létrehoznak egy különleges lényt, akit Drennek neveznek el. A hibrid gyors életciklusa révén hónapok alatt csecsemőből felnőtté válik. Miközben a két tudós mindenáron igyekszik leplezni a titkot, teremtményük kísérleti alanyból személlyé válik, sőt, képességeivel túlhaladja legmerészebb álmaikat. Hamarosan pedig a legijesztőbb rémálmaikat is....

Az alábbi kérdéseket helyesen megválaszolók között egy 2 személyre szóló belépőt sorsolunk ki a Hibrid című film premier előtti vetítésére.
A belépőket a Budapest Film biztosítja a szerencsés nyertesnek

A vetítés időpontja és helyszíne: 2010. szeptember 22., Westend Palace Cinemas.

Sorsolás: 2010.09.20.

Sajnáljuk, ez a játék már lezárult!

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.