Kiégett a Jackass sztárjának autója

FRISS! Alkohol és gyorshajtás okozta a sorozatsztár halálát

Ryan Dunnt a popkultúra "félbolond kaszkadőrtársaságaként" ismert Jackass-sorozatban ismerhettük meg, a sorozatban és az ugyancsak több részből álló filmes változatban is szerepelt. 34 éves volt.

2011.06.21 09:29ma.hu

Hétfő hajnalban Philadelphiában autószerencsétlenség következtében életét vesztette Ryan Dunn, a Jackass című tévésorozat és filmszéria egyik meghatározó alakja. A 34 éves sztár halálát a hivatalos közlések szerint a balesetben szerzett sérülései okozták.

A színész néhány órával a végzetes baleset előtt még néhány fotót töltött fel a Twitterre, amely szerint két barátjával jó hangulatban iszogattak - a képet azóta már eltávolították onnan. Ezt követően beültek Dunn 2007-es Porschéjába, amellyel hajnali 3 körül az út menti fák közé csapódtak.

Az ütközés következtében az autó kigyulladt.

Ryan Dunn (Fotó: TMZ)


A TMZ című internetes bulvárlapnak nyilatkozó egyik barát szerint Dunn a baleset előtt egy sört és 3 "lányos" italt hajtott le, de nem volt túl részeg ahhoz, hogy vezessen. A bárban tartózkodó más szemtanúk szerint viszont a színész épp eleget ivott ahhoz, hogy nem szabadott volna autóba ülnie.

A rendőrség szerint nemcsak az alkohol, de a gyorshajtás is közrejátszott a végzetes balesetben, amelyben a Dunn mellett utazó West Chester (30 év) is életét vesztette. A Porsche a felismerhetetlenségig összeroncsolódott és egyetlen ajtó kivételével szétégett, az úton egy csaknem 100 méter hosszú féknyom árulkodik az ütközés előtti pillanatokról.

Ennyi maradt a Porschéból (Fotó: TMZ)


A rendőrség állítólag a tetoválásairól és a hajáról tudta azonosítani a kaszkadőrt. Úgy tűnik, maga ellen hívta ki a végzetét: egyes források egy 2005-ös bírósági ügyre hivatkoznak, amikor "erős befolyásoltság" alatt történő vezetés miatt egyszer már összetörte az autóját, a sors fintora, hogy alig 2 mérföldre északra a mostani baleset helyszínétől.

Az akkori bírósági iratok szerint a színész eredményesen elvégezte a számára kijelölt rehabilitációs programot és jó útra tért.

Ryan Dunnt családja és barátai mellett az MTV zenecsatorna nézőinek milliói gyászolják.

100 méteres féknyom a becsapódás előtt (Fotó: Youtube)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.