Mindenre kész a fiatalságért a sztár...

Demi piócával szívja ki magából az öregséget! - Képek!

Bármit megtesz Demi Moore, hogy amíg lehet, csinos és fiatalos maradjon - A színésznőt még azt sem tartja vissza, ha ezért piócákkal a testén kell járkálnia...

Elegáns és gyönyörű - Demi Moore egy igazi megújuló képgaléria

2008.03.26 10:30ma.hu

A gyönyörű színésznő felett - habár az évtizedek során szinte semmit sem veszített szépségéből - lassan mégiscsak eljár az idő. Demi Moore ma már 45 éves, ráadásul három gyermek anyja és egy nála jóval fiatalabb sztár felesége...

Korábban sem hanyagolta el külsejét a csinos színésznő - amióta azonban a nála húsz évvel ifjabb, jóképű Ashton Kutcher a férje, szinte megszállottan igyekszik, hogy fiatalnak hasson.

Teljes a család...

A díva David Letterman show-jában árulta el, hogy bizony a legextrémebb megoldások is érdeklik, ha fiatalsága megőrzéséről van szó.

Legutóbb Ausztriában vett részt egy kúrán, melynek keretében "speciálisan képzett" piócák segítségével méregtelenítették a színésznőt, természetesen jó borsos áron.

Tény, hogy a piócás kezelés jótékony hatását már az egyiptomiak is felfedezték és használták is. Lehet, hogy újabb őrületre lehet számítani Hollywood-ban?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.