Meg kell zabálni!

De édes: csokoládénappali az Akropolisban

Csokoládéból készíttetett nappali szobát egy bevásárlóközpont Litvánia fővárosában.

2011.02.15 10:53MTI

A 17 négyzetméteres alapterületű szoba hagyományos: külcsínét és berendezéseit illetően egy tipikus litván nappali. Anyaga viszont a padlótól a plafonig csokoládé, ahogy bútorzata és dísztárgyai is a gyertyatartóktól a festményeken át a könyvekig. A szobát hét művész alkotta, 3 mázsa csokoládét használtak (f)el.


A temérdek alapanyag nem megy veszendőbe. A csokiszoba Valentin-napra - február 14-re - készült el és nőnapig - március 8-ig - áll majd háboríthatatlanul az Akropolis bevásárlóközpontban. Addig senki sem csipegethet belőle, de még csak meg sem érintheti.

Utána viszont széttörik, a látogatók pedig ehetnek jó pár falat falat, szekrényt, széket, asztalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.