EsküvőNap Interaktív Workshop és Vásár

All you need is Love!...és egy hely ahol az álmok valóra válnak

Elárasztott az esküvői dömping?   Igazi élményt és különlegességet szeretnél a Nagy Napra? Egy hely amit kizárólag azoknak ajánlunk, akik nem mindennapi élményt szeretnének esküvőjük napján.

Az esküvőnap nem hasonlít tömegkiállításokhoz, nem egy átlagos szolgáltatói nyíltnap.  Ez az a hely ahol igazán megtalálod önmagad és választ kapsz minden esküvővel kapcsolatos kérdésedre. Az EsküvőNap minden alkalommal más helyszínen mutatja be Budapest legelismertebb szolgáltatóit és mindemellett divatbemutatók színesítik a program sorozatot. Araátváltoztató show és különleges nyeremények várnak a résztvevő párokra.

EsküvőNap InteraktívWorkshop és Vásár
időpont: 2011.02.13. vasárnap 11.00-15.00
helyszín: Corinthia Grand Hotel Royal Budapest


Bővebb információt a www.eskuvonap.hu weboldalon találsz!

Ha időben jelentkezel, ott lehetsz az 50 szerencsés pár között akik együtt élvezhetik a Corinthia Grand Hotel Royal Budapest vendégszeretetét egy délutánra és garantáltan jól érzed magad.

Vidd el párodat is és kezdjétek el az esküvőtök szervezését!

(x)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.