Megjött a Berry-baba!

Lánya született Halle Berry-nek! - Képek a szexi sztárról

Egészséges lánygyermeknek adott életet Halle Berry; a mama és a kicsi jól vannak - jelentette vasárnap a People magazin internetes honlapján.

Képekben a kebelkirálynő: Halle Berry! képgaléria

2008.03.17 07:55MTI

Egészséges lánygyermeknek adott életet Halle Berry - A mama és a kicsi jól vannak - jelentette vasárnap a People magazin internetes honlapján. Ez az első gyermeke a 41 éves Oscar-díjas amerikai színésznőnek.

Halle Berry és Gabriel Aubry

Az apa egy 32 éves kanadai modell, Gabriel Aubry, akivel Halle Berry egy divatfotózáson ismerkedett meg Los Angelesben.

Az Emmy- és Golden Globe-díjjal is elismert színésznő - aki kétszer volt férjnél, de mindkét házassága zátonyra futott - korábban úgy nyilatkozott, ő és Gabriel nem tervezik, hogy összeházasodjanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.