Csókcsatában a sztárok...

Hosszú nyelvek, tapadós ajkak - Sztárok csókmutatványai képekben!

Vannak elkapott pillanatok, amelyek hűen tükrözik a két ember közötti vonzalmat - A sztárok ellesett csókjai nagyon árulkodóak! Tudni akarja, hogyan becézi partnere ajkait a kebelcsoda Pamela Anderson, vagy hogyan csókolózik Amy Winehouse? Íme egy kis ízelítő...

Sztárok nyelves csókcsatában - képekben! képgaléria

2008.03.14 10:30ma.hu

Ozzy Osborune azok közé tartozik, aki szégyent nem ismerve megmutatja jó hosszú nyelvét nemcsak a kedvesének, de a világnak is. Így van ezzel Pamela Anderson és exférje, az életébe időről-időre visszatérő Tommy Lee is. Talán éppen feledhetetlen csókjai nem hagyják Pam-et végleg elszakadni a balhés férfiútól?

Drew Barrymore, Jessica Alba és Ashlee Simpson egészen átlagos csókokat ad, ám arckifejezésük arról árulkodik, hogy odavannak a partnerükért, hiszen szemmel láthatóan édes titkokat sugdosnak csókolózás közben.

Pamela és Tommy Lee

Katie Holmes majomszeretettel csüng a párja, Tom Cruise nyakában, míg Amy Winehouse és férje, Blake Fielder-Civil csókja kissé bátortalannak tűnik.

Goldie Hawn és Kurt Russell hosszú évek óta együtt élnek - házasság nélkül -, csókjaikból azonban ma is süt a szerelem. Nem időszerű azonban Pink és Carey Hart szenvedélye, hiszen az extravagáns énekesnő sajnos a kedves fotó óta már a válást tervezi férjével...

Teri Hatcher kedvese a csinos színésznő nyakát kóstolgatja élvezettel, míg az igencsak előrehaladott korú Kirk Douglas igen meghökkentnek tűnik, hogy kollégája, John Travolta baráti csókja kissé eltévedt az arcán...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.