Hová lettek Crystal Renn formái?

Képek - Botrány: egyre soványabb a ducimodell!

Meghökkentően megváltozott Crystal Renn, a 24 éves topmodell, akit éppen a kerekded formái, nőies megjelenése miatt alkalmaztak a kifutón. A duci modellből kis soványság lett...

Így nézett ki ducimodellként Crystal Renn! képgaléria

2010.10.29 14:29ma.hu - Fotó: Skinnycurvey - Terry Richardson

Sokan fogadták nagy örömmel, hogy végre a teltebb, nőies formájú hölgyek is aratnak a kifutón - közülük is kiemelkedett a barna szépség, Crystal Renn.

A 24 esztendős lány az elmúlt időszakban a legjobban kereső duci modellek közé került, és igen népszerű lett.

Crystal Renn, darázsderékkal - Fotó: skinnyvscurvy.com

Már csak emiatt is érthetetlen, mi ütött belé. Crystal-t ugyanis nemrég szinte meg sem ismerték egy New York-i rendezvényen. Nem csoda: elveszítette korábbi, teltkarcsú formáit!

A 44-es és 46-os ruhák helyett ma 38-ast hord, ami miatt minden bizonnyal a foglalkoztatói sem repesnek az örömtől. Renn kisasszony ellenben nagyon büszke magára és a kitartására.

Mint mondta, hosszú ideje tervezte, hogy edzeni fog, de csak most jutott el odáig, hogy haladjon is ezzel. Tiniként kórosan sokat tornázott, étkezési zavarokkal küzdött. Miután azonban felépült belőle, már nem mozgott annyit.

Egy magazinnak elmesélte, ráállt az egészséges életmódra, rendszeresen jógázik, és valójában nem szándékosan fogyott le ennyire. Nos, a változás mindenesetre látványos.

Vajon ezután is ugyanolyan népszerű lesz Crystal? Hiszen a korábban dundi modell most éppen azt jelzi a korábbi önmagához hasonlóak felé, hogy mégis a karcsúságot választotta...

Nézze meg: duci csajok a kifutón!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.