Connery túl idős, hogy romok között rohangáljon?

Harrison Ford csábítgatja Sean Conneryt

Nagyon szeretné Harrison Ford, ha Sir Sean Connery szerepelne az Indiana Jones-sorozat ötödik epizódjában.

2010.09.25 09:36UIP

A negyedik rész előtt is megkörnyékezték az idén 80 éves skót színészt, de nemmel válaszolt, mondván, túl idős ő már ahhoz, hogy romok között rohangáljon. Most azonban Ford biztos abban, hogy Connery kötélnek áll, mert az ötödik rész lesz az utolsó, és szép befejezése lenne a sorozatnak, ha idősb Jones is feltűnne benne.

Ford azt sem bánná, ha skót kollégája csak pár percet szerepelne, nem akarja nyaktörő kalandokkal fárasztani. Egy magazin szerint az amerikai színész apró ajándékok küldésével nyomatékosítja kérését, hátha Connery kicsit meghatódik. A következő Indiana Jones-filmhez még sokat kell aludni, de hamarabb is láthatjuk Harrison Fordot.

A Cowboys & Aliens című vadnyugati sci-fi egyik főszereplője, amelyben agresszív idegenek szállnak le űrhajójukkal Arizonában, ami jelentős életmódváltásra kényszeri a környéken élő cowboyokat, apacsokat és deszperádókat.

(Cowboys & Aliens - hazai bemutató: 2011. augusztus 4.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.