Nem bánja Süsü és "Linda apukája" a kínos esetet

Bodrogi Gyula lebukott óvszervásárlás közben!

A Nemzet Színésze nem bánja, ha az ismert szerepei közül nem csak a Süsü és a Linda jut róla az embereknek az eszébe, hanem egy kínos gumióvszeres jelenet is.

2010.09.21 18:29tabu.tv

A 76 éves Bodrogi Gyula a mai napig rendkívül aktív életet él: a következő színházi szezonban nyolc darabban fog játszani, de emellett bőven jut ideje a családra, a barátokra, na meg persze a nosztalgiázásra is.

Ha valaki a Nemzet Színészére gondol, akkor egészen biztos, hogy eszébe jut a Linda, vagy a Süsü című tévésorozatban nyújtott fantasztikus játéka, azonban Bodrogi úr valami egészen másra is emlékszik a híressé vált szerepei közt.

"Nekem van még egy harmadik is, amit egész biztos, hogy annyian ismertnek, mint ezt a kettőt: a patikában, a kotonos!" - nevet fel a tabutv.hu videójában Bodrogi Gyula.

Fotó: kultura.hu


"Ez egy klasszikus kabaréjelenet volt... Sok mindenkivel előfordul, ha az ember valahová elmegy, és valami olyasmit kell kérni, amit szégyell, és nagyon-nagyon szolidan, súgva próbálja meg az eladónőnek elmondani, hogy szeretne gumióvszert venni.

Erre a tapintatlan patikus nő elkezd kiabálni, hogy hol találja a kotont?! Ettől pedig annak az embernek, akit én játszottam, pokoljárás lett az élete!
" - meséli Bodrogi Gyula a Tabu Tv internetes videójában a ciki szituáció történetét.

"Természetesen az én életemben is előfordult már hasonló kínos szituáció. Ilyesmi mindenkinek van, csak oda kell figyelni!" - adja a tanácsot a színész, akit az óvszeres sztori ellenére a mai napig a legtöbben Süsü figurájáról ismernek meg.

"Egyszer egy kislány tőlem olyan két méterre állt, én beszélgettem valakivel, a kislány pedig odajött, és azt mondta, hogy: Te vagy a Süsü! Én meg mondtam, hogy igen, aztán pedig elénekeltük együtt a nótát, mert tudta." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bodrogi Gyula.

Bodrogi Gyula: én nem egy nőt szeretek!



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.