A színésznő fél, hogy nevét nem tudja kimondani

Ha ideges, ma is dadog Emily Blunt

Kislány korában dadogott Emily Blunt, és emiatt mindig nagyon haragudott magára.

2010.08.14 16:11UIP

"Olyan volt, mintha egy kisördög lakott volna bennem, aki nem hagyja, hogy rendesen beszéljek”- emlékszik vissza a színésznő. „ A legjobban azt utáltam, hogy amikor már nagy nehezen eljutottam a mondat feléig, és sejteni lehetett, mit akarok mondani, valaki mindig befejezte helyettem. Nagy megkönnyebbülést jelentett ugyan, hogy nem kell tovább dadognom, ugyanakkor mindig megalázó érzés volt.”

A színésznő ma már tud rendesen beszélni, de megmaradt az a félelme, hogy visszatér a dadogás. "A legjobban attól rettegek, hogy a nevemet nem tudom bemondani a telefonba, amikor be kell mutatkoznom - árulja el. " Ha nagyon ideges vagyok, ma is dadogok kicsit, de szerencsére már csak nagyon ritkán fordul elő.”

Emily Bluntot legközelebb a Sorsügynökség című filmben láthatjuk Matt Damon oldalán. Balerinát alakít, akibe beleszeret a Damon által alakított feltörekvő politikus, ám titokzatos ügynökök meg akarják akadályozni, hogy kapcsolatuk kiteljesedhessen. A film Philip K. Dick novellájának motívumai alapján készült.

(The Adjustment Bureau - hazai bemutató: 2011. március)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.