Terhes lett a leszbi énekesnő

Ironikus: gyereket vár Alanis Morissette

Alanis Morissette már a férjhez menetellel is nagy meglepetést okozott, hisz korábban leszbikusnak vallotta magát, de most állítólag terhes.

2010.08.13 15:29ma.hu

Nyár elején mondta ki a boldogító igent Alanis Morissette szerelmének, a nála 6 évvel fiatalabb Mario Treadway rappernek. A rajongóknak ezzel igencsak nagy meglepetést okozott, mert korábban a botrányhős Howard Stern műsorában úgy nyilatkozott: mivel a férfiakkal nem volt igazán szerencséje, átpártolt a nőkhöz.

Azt is bevallotta, hogy határozottan szeretett nőkkel ágyba bújni, ám nem sokkal később mégiscsak visszatért az erősebbik nemhez.

Ryan Reynolds színésszel ráadásul olyannyira jól működtek a dolgok, hogy el is jegyezték egymást - egészen addig, míg meg nem jelent Scarlett Johansson. Reynolds azon nyomban dobta Alanist, és ma is boldog házasságban él a színésznővel.

Morissette-et megviselte a szakítás, de azért megpróbált optimista maradni és reménykedett, hogy egy napon rátalál majd az a férfi, aki nem hagyja őt el és aki mellett feleség és anya válhat belőle.

A nyilatkozat után nem sokkal teljesült is álma, megismerkedett Mario Treadway-jel, és május 22-én Los Angelesben, a szűk család jelenlétében egybekeltek.

A napokban aztán újabb meglepetéssel rukkolt elő az énekesnő, ráadásul teljesen mellékes információként, trükkös módon árulta el, hogy terhes. Az amerikai US magazinban töltötte ki a „25 dolog, amit nem tudsz rólam” című kérdőívet, aminek az utolsó pontjában megjegyezte: „Terhes vagyok!”

A szűkszavú bejelentést aztán semmi egyéb nem követte, így egyelőre nem lehet tudni például azt sem, hogy mikorra várja a boldog házaspár az első gyermekét.

Alanis Morissette feltámadt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.