Sophie Albou meglepte a nőket!

Döbbenet! A macska alakú rúzs a legújabb trend!

Sophie Albounak sikerült valami igazán különlegeset alkotni. A neves divatházak már többször előrukkoltak érdekes kollekciókkal, alkottak már nőieset, mesefigurásat, érdekeset.

2010.08.12 16:00ma.hu

A Paul & Joe francia divatház tervezőnője különleges, cica alakú rúzsokkal rukkolt elő. A nem átlagos kinézetű rúzsok három árnyalatban kaphatóak majd: mályva, cappucino és barack színben, melyek különböző elnevezéseket kaptak (Clair de Lune, Over the Moon, Moon Shadow).

Nem csak a rúzsok alakja, hanem csomagolásuk is különleges: a régi tapétákra hasonlít hattyú és egyéb virágmotívumaival, melyet a Paul & Joe ruhakollekció egyes darabjai ihlettek.

A tervezőnő nem csak a szájjal foglalkozik, hanem a szemekkel is: szemhéjpúderből is háromféle változat készült, melyben ötféle szín található.

Ezeket a darabokat is a Hold ihlette, ami az elnevezésükből is kitűnik: Silvery Moon, Paper Moon, Blue Moon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.