Takard el nőies párnáid!

Így öltözködj, ha nagy a hasad!

Nem mindenkinek adatik meg a homokóra-forma, azaz a karcsú derék, széles csípő párosítás. Ha te is azok táborát népesíted, akiknek nem tökéletesen lapos a hasa, semmi vész! Segítségünkkel senki nem fogja észrevenni a nőies párnácskákat.

2010.07.25 09:48noitemak.eoldal.hu

A nyaralás alatt gyakran megesik, hogy felszedünk egy keveset a nagy kajálások folyamán, és persze soha nem oda mennek a kilók, ahová mi szeretnénk. Gyakran kis pocakként mutatkozik meg a rengeteg jégkrém, pizza és társai. Szerencsére léteznek trükkök, melyek segítségével elterelhető a figyelem a kényes testrészről. Most összeválogattunk nektek 10 tippet, hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökben akkor is, ha nincsen lapos hasatok!

1. Ha erősebb felsőtested van, viselj felülre sötét, alulra világosabb színeket. Így a felsőtested vékonyabbnak fog látszani.

2. Tereld a figyelmet a lábadra egy A-vonalú szoknyával, vagy a dekoltázsodra egy mély V-alakú kivágással. Mindkettő vonzza a szemeket, oda, ahova te szeretnéd!

3. Soha ne vegyél fel teljesen testhezálló felsőt, mert az kihangsúlyozza a hasadat. Hordj könnyű anyagból készült, lenge felsőrészt, ami mell alatt kicsit (nem zsákszerűen) bővül lefelé.

4. Egy selyemsál, vagy egy feltűnő ékszer a nyakadra irányítja a figyelmet, amellett hogy mindkettő nagyon sikkes viselet lehet.

5. Ha szép lábad van, tereld rá a figyelmet! Egy divatos tunika egy csinos miniszoknyával, vagy egy rövidnadrággal mindig jó választás!

6. A legjobb, ha nyújtasz az alakodon, erre a legalkalmasabbak a hosszú nyakláncok és fülbevalók. Ezek mellett egy nagy táska is tökéletes kiegészítő lehet.

7. Tereld a figyelmet a csípődre! Hordj rajta díszes öveket, de a derekadra soha ne köss semmit.

8. Figyelj az apróságokra. Egy frissen vágott frizura, vagy egy üde nyári smink az arcodra tereli a figyelmet, és te is jobban érzed magad az elismerő szavak hallatán.

9. Viselj olyan könnyű nyári ruhákat, amelyek mell alatt lengébbek, spagetti-pántosak, vagy pánt nélküliek, ezek kiemelik a formás vállakat és szabadon hagyják a lábaidat is, tehát pont ott takarnak, ahol kell, mégis mutatósak.

10. Ne vegyél fel csípőnadrágot, mert könnyen „kibuggyanhatsz” belőle. Helyette viselj magasított derekú darabokat, melyek nem emelik ki az előnytelen részeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.