Filmeken sír az autóversenyző

Megdöbbentő dolgoktól fél a halállal is szembenéző Mark Webber!

Ki hinné, hogy a népszerű autóversenyző félelmekkel küzd, és a romantikus filmek megríkatják?

2010.07.06 15:30ma.hu

Nemcsak a Forma-1 rajongók, a hölgyek is imádják a jóképű pilótát, Mark Webber-t.

Az ausztráliai autóversenyző, aki társaihoz hasonlóan félelem nélkül ül volán mögé minden futamon, és száguld őrült sebességgel, nem mindennapi titkokat osztott meg egy magazinnal.

Webber boldog a kedvesével, de olyan típus, aki mindig, minden eshetőségre fel van készülve. Ha netán kútba esne a kapcsolata, az énekesnő Pink-et hívná el randira! Azt is elárulta, hogy fél éjszakánként.

Mégpedig az óceántól! Abba nem avatta be az olvasókat, mi történt vele egykor, de egy sötétben kajakozás feltehetően rossz élményei maradandó borúlátást okoztak neki.

Mark Webber nem tűnik puhány fickónak, különösen egy-egy durva baleset után, mégis, bevallása szerint néhány filmen még el is sírja magát. Nemrég egy kutyás film ríkatta meg, nem is nézte végig a produkciót...

Régi karosszériával folytatja a szezont Mark Webber

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.