Elveszítheti koronáját Rima Fakih?

Képek - Van egy kis bibi: rúdtáncos volt a 24 éves Miss USA!

Nem ez az első eset, hogy egy rangos szépségverseny résztvevőiről pikáns múltbeli titkok derülnek ki - A minap Miss USA-vá választott Rima Fakihról most bizonyosodott be, hogy korábban rúdtáncosként dolgozott.

Képek a gyönyörű Rima Fakihról: ő lett Miss USA képgaléria

2010.05.19 10:30ma.hu

Nem először nyert szépségversenyt az arab-amerikai származású Rima Fakih. A csinos hölgy Michigan állam képviseletében a legújabb Amerika Szépe lett a vasárnap, Las Vegas-ban megrendezett versenyen, ahol ötven lányt utasított maga mögé.

Korábbi győzelme azonban nem ennyire rangos eseményen történt, hanem egy detroit-i sztriptízbárban, ahol rúdtáncbajnokságot tartottak....

A hírek szerint itt az arab-amerikai szépség is ledobott pár ruhadarabot, noha a nyilvánosságra került képen még van rajta póló és nadrág.

Minderről nagyjából két órával azután értesült a nagyérdemű, hogy Rimát Miss USÁvá koronázták.

A zsűri és a közvélemény makulátlan előéletet vár Miss Amerikától - a sztriptíz és a rúdtánc nem éppen ide tartozik -, így egyelőre kérdéses, hogy mi lesz Rima Fakih címével.

A szépségverseny zsűrije értékeli a lányról három éve készült felvételeket. Kínos az ügy, de az egyik szervező szerint emiatt nem kéne elvenniük a szépségverseny győztesének koronáját.

A michigani Dearborn-ból érkezett Rima a szépségversenyen narancs és arany színű bikiniben, valamint esküvői ruhának tűnő fehér váll nélküli estélyiben is magabiztosan vezette a mezőnyt.

Egy kérdésre azt válaszolta, hogy az egészségbiztosításnak a fogamzásgátló tablettákat is fizetnie kéne.

Rima Fakih családja Libanonból érkezett az Egyesült Államokba a lány kisbabakorában. Ő New Yorkban nőtt fel és katolikus iskolába járt, a família azonban megtartja a a muzulmán és a katolikus ünnepeket is.

Az egyetemi végzettségű szépség elmondta: autóját is eladta, hogy benevezhessen a versenybe.

Tudjon meg többet: lebukott a szépségkirálynő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.